Интересен сигнал за злоупотреба със служебно положение получили преди известно време в Комисията по защита на потребителите. Пожелал анонимност служител разкрива, че столичанин –длъжник на Националната приходна агенция се оплакал от поведението на данъчна инспекторка, която поискала от него да правят секс, за да си затвори очите за просрочване на дължими суми.

Глоба или секс?seks

Според сигнала на потърпевшия, в един момент от отношенията им, служителката А. З. попитала ребром какво си избира – да го тресне с най – солената глоба, или да отстъпи пред натиска на нежните ѝ чувства. Поради една или друга причина бизнесменът избрал първия вариант, защото преди всичко не обичал да му извиват ръцете.

З. обаче заявила, че ще го остави да си помисли известно време и си тръгнала от офиса. След няколко дни позвънила на мобилния му телефон и настояла да се срещнат на четири очи. Явката се състояла в заведение след работно време, а красивата дама се появила издокарана в провокативно облекло и доста силен грим.

Последвал втори отказ от страна на потърпевшия и тогава настъпил същински кошмар. Дамата на няколко пъти му се обаждала по телефона и заплашвала, че ще се превърне в „истинска кучка”, ако работата не се подреди както тя иска. В крайна сметка човекът се видял в чудо и подал жалба в комисията.

Държавни служители коментират с ирония, че у нас рядко се среща толкова опърничав мъж. Други пък предполагат, че бизнесменът просто иска да натопи дамата, защото тя действително му наложила глоба, но в положение на пълно спазване на закона.

Източник:skandalno.net