Олигархът за пореден път се опитва да очерни името на президента

Нападките срещу Росен Плевнелиев не спират. След скандала с офшорките, името на държавния глава беше замесено й в тайни договорки с един от най-близките до Андрей Луканов хора – Пенчо Пенчев. Според вестник “Монитор” президентът се е срещнал с Пенчев, за да обсъдят по какъв начин отново да намесят името на Делян Пеевски в корупционни схеми, за да го дадат отново на Конституционния съд.

delqn

Запознати издават, че срещата се е състояла в кабинета на бившия народен предствител от Коалиция за България Георги Близнашки, който в момента преподава конституционно право в Софийския университет. Освен него на срещата е присъствала и асистентката му по предмета – Наталия Киселова, която по случайност е и юридически съветник на държавния глава.

 

Не е ясно какво точно са обсъждали, но свидетели твърдят, че Киселова е напуснала кабинета много ядосана. Твърденията, че срещата между президента и доверените му хора е с цел да се очерни името на Делян Пеевски обаче срещна много несъгласие в онлайн пространството, а и не само.

Както знаете, вестниът, който тиражира информацията – “Монитор”, е собственост на самия Делян Пеевски. Който, както знаете, е депутат от ДПС и явен критик на Плевнелиев.

Източник:razkritia.com