Водещата на бТВ мислела за самоубийство заради невъзможната си любов с комика

Грозен слух се носи из кулоарите на бТВ. В медията упорито се шушука, че детето на Генка Шикерова не е от официалната й половинка, а е плод на любовта й с комика Любо Нейков. Нещо повече, работещи в телевизията постоянно търсели начини да видят уж “случайно” детето на репортерката, за да установят има ли прилика с актьора или не.

genka

Съвсем естествено, това разстройвало доста сериозно Шикерова, която и без това трудно преодолявала раздялата си с Нейков. Както знаете, двамата имаха бурна връзка, която продължи цели три години и приключи през 2010. Малко след това се разжда и дъщеричката на журналистката, за която е официално обявено, че е от настоящата половинка на Шикерова – Неделчо. Злите езици обаче мълвят, че именно комикът е биологичният баща на малката, предават от ПИК.

 

Близки до водещата се възмущават от тези слухове. Тя обаче упорито мълчи по въпроса. Припомняме ви, че Любо Нейков заряза Генка и предпочете да остане със законната си съпруга и да заздрави семейството си. Запознати издават, че Генка не можела да преглътне факта, че е изоставена и изпаднала в жестока депресия. Нещо повече, журналистката била толкова отчаяна, че дори обмисляла да сложи край на живота си. Срещата й с Неделчо обаче преобърнала нещата.

Източник:razkritia.com