По-голямата сестра на Емин също е с тежко натравяне в болница

Жестока трагедия разтърси Пазарджик. Детенце, на възраст годинка и половина, е починало след като се е натровило с чай, приготвен му от негови близки. Трагичният инцидент се е случил преди няколко дена. Роднини на малкия Емин му приготвили чай от дива трънка, която се води за билка. След като си пийнал от отварата обаче Емин започнал да се оплаква от гадене, световъртеж и за почнал да повръща.4ai

Семейството му веднага го отвело в болницата в Паазарджик, където лекарите направили всичко по силите си, за да спасят живота на детето. Въпреки усилията им обаче Емин изпаднал в кома и починал. Доктор Васил Вълчев, директор на лечебното заведение, обясни пред екип на “24 часа”, че детето е било докарано в много тежко състояние и лекарите не са могли да направят кой знае какво, за да го спасят.

Родителите на момченцето са били разпитани незабавно, за да се установи какво количество от отварата е изпил синът им. Двамата обаче не могли да дадат смислен отговор. По-голямата сестра на Емин също е пила от чая и е настанено в болницата с тежко натравяне. Животът й вече се намира извън опасност.

Източник:razkritia.com