Еминем хвърли в паника целия свят и многохилядните си фенове!

Еминем наръган 4 пъти и открит мъртъв в Ню Йорк?!

Тази зловеща вест обикаля интернет пространството, а негови фенове продължават активно да споделят линк с видео, което разкрива истината за разтърсващия инцидент…

eminem

 

Kliuki.net веднага провери дали новината е толкова трагична, колкото се твърди в нета и научи, че Еминем определено е жертва!


Рапърът
 всъщност си е добре и дори работи по своя нов албум, потвърдиха от екипа му, но не скриха разочарованието си от грозната постъпка на анонимния „извършител”. Той създал спам съобщението и хвърлил в смут почитателите на изпълнителя, за да събере трафик към фалшива оферта за работа, като по този начин им краде и личните данни.Еминем обаче си е физически здрав, а е станал потърпевш от поредния хейтър, който е решил да печели на негов гръб. През последните години интернет убийствата зачестиха и доста звезди минаха „под ножа”. Сега светът изпадна в шок от съобщението, че Еминем е едва ли не заколен и убит.

Така, че дишайте дълбоко – Еминем не е наръган 4 пъти и не е мъртъв, но вие в никакъв случай не се връзвайте, ако видите тази ужасна гавра във „Фейсбук”!

Източник:kliuki.net