Милиардерската наследница взела астрономическа сума

Потресаващо висок хонорар е получила за 5 — часовия си престой във „ВИП Брадър“ Парис Хилтън. Милионерската наследница е получила сума три пъти по-голяма от тази, която бе оповестена в медиите. Вместо обявените 200 000 евро, милиардерската наследница получила над 650 000 евро. Което е близо милион и триста хиляди лева.

Новината бе оповестена от френското издание „Le Monde“. Българския журналист Ахилеас Лилов получил копие на вестника от свой приятел и го публикува в мрежата. Дори французите са потресени от огромния хонорар, който блондинката е получила от шоуто. И се чудят, как при средна заплата от 96 евро на месец, в България се плащат подобни суми на световни звезди.

Британското издание „Дейли Мейл“ също оповести колосалната сума платена на милиардерската наследница, Която едва издържа 48 часа в страната ни, а в шоуто не й се събират дори 12 часа престой.paris

В социалните мрежи гневните коментари са като лавина. Зрителите не могат да повярват, че блондинката е взела подобна сума. „Това е нечовешко, хиляди тънат в мизерия, а тя получава над 1 милион, за да се разходи из „ВИП Брадър“, възмущават се потребители.

Припомняме ви, че в публичното пространство се тиражираше, че Парис е получила 200 000 евро, за да влезе в шоуто. Оказа се, че сумата е три пъти по-голяма и милиардерската наследница си е тръгнала с колосален хонорар от България.

Източник:tell.bg