Една от държавите-създателки на конкурса настоява за нея.

Новина, която звучи по-скоро като шега, разбуни духовете в последните дни. Великобритания, една от четирите държави-създателки на конкурса “Евровизия”, поиска Андреа да представя България на състезанието догодина. Престижният лондонски вестник “Гардиън” хвърли сензационната новина. Изданието прави класация на най-подходящите изпълнители от всяка страна и незнайно как гаджето на Кубрат Пулев попада на първо място за България.

Андреа-напуска-ПайнерСпоред медията Андреа притежава всички необходими качества, за да представи страната ни. За англичаните нашенката прави страхотен микс от турски, румънски и сръбски мотиви в песните си, умело съчетани с модерно поп звучене. Сценичното й поведение също е на европейско ниво, обобщават от островната държава.

Новината естествено предизвика взрив от коментари и недоумение сред потребителите. Не е ясно доколко българските организатори на шоуто ще се съобразят с препоръката на английските си колеги. Англия е една от държавите, положили началото на конкурса и като такава мнението й се зачита изключително много. Зевзеци дори решиха, че изборът на Андреа от тяхна страна е чисто и просто тактически ход. Представителите на Албиона всяка година заемат последните позиции в крайното класиране. “Искат да си гарантират, че ще има някой изпълнител, който е по-зле от техните”, смеят се феновете.

Източник: kliuki.net