Находката е направена след като прегледали файловете, записани от смартфон.

Американка засне двойка призраци, без да иска.

Жителка на Тексас останала изумена до къде се простират възможностите на новия й смартфон. Живеещата в Кливланд, Тексас – Марчела опитала да фотографира племенника си. Детето обаче се дръпнало и тя хванала в кадър автобусната спирката.

Докато дъщеря й разглеждала файловете по-късно забелязала нещо странно. Оказало се, че майка й заснела преди седмица безплътен мъж, облечен в костюм по модата от 70-те години.prizrakЗа да се види призракът не е нужно особено съсредоточаване, но при по-внимателно наблюдение се забелязва и дама. Госпожа Дейвис не се притеснила особено от находката си, която би уплашила повечето хора.

Никой в града не разказвал призрачни истории и не е свидетел на подобно явление, но тя не е склонна да го отрича. Според нея това, което се случва след смъртта може да е ясно само на хората, които са прекрачили прага на живота.

Новите технологии се оказват истински „ловци на духове”. Гугъл мапс да речем влезе в хрониката на любопитните новини след като засне мъж до изоставена от десетилетия ферма във Великобритания.
От:Надежда Димитрова                                       Източник:razkritia.com