Дечицата на полицая били на 9 и на 11 години, които били само в къщи в нощта на престъплението

Изверги за*лаха и разп*риха коремчетата на невръстните деца на полицай. Дечицата на служителят на реда били на 9 и на 11 години, и в нощта на чудовищното убийство си били сами вкъщи, съобщи зловещата новина БЛИЦ.

До този момент извършителите на това жестоко убийство не са идентифицирани. Те са убили по особено зверски начин двете невръстни дечица, като прерязали гърлата на малчуганите, а после им р

policai

азпорили коремите. Това ужасяващо престъпление е извършено в Белиджи в руската република Дагестан.
На този етап все още не се знае какво точно се е случило, но е ясно, че убийците са пре*язали гърлата на децата, а после са им разпорили коремите. По думите на местните органи на реда, цитирани от Life News, полицаят и съпругата му били на гости, като оставили момченцата си сами вкъщи. Когато те се върнали, те открили чудовищното престъпление.Изродите са влезли в дома на сержанта от външноведомствената охрана на местното МВР и най-хладнокръвно убили децата му. Когато по-късно родителите им се прибират вкъщи, те виждат смразяващата кръвта гледка на закланите деца.

Към момента продължава огледът на мястото на жестокото престъпление от следствено-оперативна група, като се уточняват подробностите по убийството. Засега се знае, че трагедията е станала около 22 часа снощи. Когато сержантът и жена му се прибрали, те заварили цялата им къща в страхотна бъркотия. Трупът на по-голямото момченце те открили на първия етаж, а по-малкият им син вероятно се е опитал да се спаси и избягал на втория етаж, където е бил зверски заклан.

Източник: chudesa.net