Дългия бил засечен да говори с любовницата си Галена Димова в телефонните СРС-та.

Един от участниците в последния СРС-скандал е шоуменът Слави Трифонов. Водещият е прихванат в записи уличаващи го в интимна връзка с проституиращата моделка и миска Галена Димова, която бе разработвана от службите и сочена за „маман“ от разследващите.

По време на разследването полицаите са се натъкнали на записи от „горещи“телефонни разговори между Галена и Слави, пише „ШОУ“.

slavi

Това вкара Дългия в поредната медийна любовна драма, тъй като от години той има сериозна връзка с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова. Запознати дори говорят, че Димова не мачка чаршафите на Слави от вчера, а е негова дългогодишна любовница.

 

Мис България 2005 прекара зад решетките 72 часа след разработката на ГДБОП. Заедно с нея с временна мярка за задържане са прибрани и съучастничките й Вера Дзънгова и Теодора Янкова. Трите са уличени като престъпна група, търгуваща незаконно с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване за сексуслуги са именити манекенки, няколко фолкпевици и светски момичета, известни само с това, че са известни.

Източник: lifestyle.ibox.bg