Баща насилва детето, а майката му придържа ръката

Това да биеш собственото си дете вече не е особен грях на фона на трагедиите, които се разиграват в съвременните  семейства!

Чуваме, че родители експлоатират своите деца като ги карат да работят, а те им прибират парите. В пресата пише, че в ромските семейства карат децата да крадат и да стават джебчии, понеже са малолетни и не попадат под ударите на закона.

Но това, за което ще стане въпрос сега, не може да бъде категоризирано с никакви думи!

В едно семейство в САЩ расте момиченце на 3 годинки. То си има и майка, и баща. До тук всичко е нормално!

Но, родителите не са нормални, обичливи и грижливи родители, а изроди.

Не знайно по какви причини бащата е пед/офил, а майката помага да извършва своите зверства. Бащата насилва своята 3-годишна дъщеря, а майката държи малката й ръка, за да не изпитвала болка, докаdeteто собственият баща прониква в малкото телце.

Тази трагедия излиза на бял свят съвсем случайно. В детската градина момиченцето взимало големите плюшени играчки и се притискало в тях с желание да прави любов.

Това поведение се сторило странно за учителките и те потърсили консултации със Службата за закрила на детето. При проведено разследване се оказало, че момиченцето било насилено много пъти от неговия баща, който малтретирал детето физически – биел го с колана си и го стискал за гушата.

След ареста на бащата, майката също признала, че присъствала на тези зловещи сцени, но се оправдала, че държала ръката на своята дъщеря, за да изпитва слаба болка.

Със случаят се занимават американската прокуратура и съдът. Виновните лица ще бъдат съдени подобаващо, защото в САЩ законите са много строги.

По-лошото е, че хормоните в човешкия организъм излизат далеч извън пределите на размножителната функция и се превръщат в опасна заплаха за цялото общество. Хиляди са случаите на пед/офилия, тормоз, насилие, извращения, блудства и други.

Лошото е, че тези прояви могат да бъдат наказани, едва след тяхната зловеща проява, но не могат да бъдат установени в зародиш и да бъдат предотвратени!!!

Източник:chudesa.net