Доктор Милена Узунова е в кома, колегите й не дават гаранции, че ще оживее

Нечувана трагедия се разигра във Велико Търново през уикенда. Депутатът от ДПС Хасан Хаджихасанов прати в кома докторката от болницата в града Милена Узунова. Драмата се е разиграла в събота по обяд, от тогава доктор Узунова се намира в кома, а колегите й не дават гаранции, че ще оживее.

Във въпросния ден Хаджихасанов закарал жена си в болницата със съмнения за мозъчен кръвоизлив. Депутатът разказва, че намерил съпругата си паднала пред пералнята в дома им.

hasan

Депутатът веднага повикал невролога доктор Недялков, заедно с когото откарали жената в болницата. Там били пренасочени към спешното отделение, където обаче били пресрещнати от доктор Милена Узунова. Лекарката застанала пред носилката със съпругата на народния представител и отказала да ги допусне в отделението, тъй като не били влезли през входа за пациенти, а през служебния за персонала.

Тук вече нещата излезли извън контрол. Не е ясно какво точно се е случило между лекарката и депутата, но резултатът е един – Узунова се намира в кома с опасност за живота. Уплашени от разигралата се трагедия, служители на болницата повикали охранителната фирма, която се грижи за безопасността на лечебното заведение. При пристигането им обаче белята вече била станала, екипът можел единствено да състави акт на Хаджихасанов, предават от 1към1.

Той обаче категорично отрича да е удрял лекарката. По думите му, само леко я бил блъснал, изнервен, задето не го допуска с жена му до спешното отделение. Как обаче едно леко блъскане праща жена в болница с опасност за живота, питат се форумци?

Източник:razkritia.com