Работещите в детското заведение се правят на ударени, детето се било наранило по време на игра

Потресаваща жестокост разтърси Враца. Момиченце на две годинки е били смляно от бой в една от детските градини в града. За нечуваната жестокост алармира майката на детето – Нина Панова. Дъщеря й Емили била цялата в синини когато баба й отишла да я вземем от детската градина. Възрастната жена се втрещила след като се опитала да облече якето на внучката си и момиченцето се разплакало от силната болка.dete

Тогава бабата съблякла дрехите на Емили и видяла, че тялото й е цялото в синини. Жената веднага поискала обяснение от персонала на градината, но работещите се направили на ударени и заявили, че детето най-вероятно се е наранило докато си е играело с другите деца. Майката също пристигнала, за да поиска обяснение от персонала и управата на детското заведение, но те повтаряли единствено, че нямат представа от какво са бруталните синини по тялото на детенцето.

Майката е категорична, че следите са като от побой и заяви, че ще си търси правата докрай и ако трябва ще съди детската градина. Директорката Йорданка Горанова от своя страна коментира единствено, че действията на притеснената майка са шокиращи, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com