Ужасяваща снимка на Емилия обикаля интернет пространството, на която вратът й е син, видя HotArena.net!

 

Страховита снимка на фолк певицата се появи, датираща от последното й участие.

Въпреки че Емилия винаги е отричала да е била бита от мъжа си, медиите винаги са имали основания да твърдят обратното.

И сега е така. Гледайки снимката, на всеки би му минало през главата, че някой е направил опит да я удуши. Практически е доста трудно неволно да си удариш врата отпред, дотолкова, че да имаш белези и синини.

emiliq

За странното поведение на Емилия говори и последният й статус във Фейсбук: „Любовта понякога е като хазарта – стоиш дълго време на ротативката, влагаш всичко, което имаш, таиш до последно надежда и накрая си тръгваш с празни джобове. Минута след теб сяда друг и удря джакпота!!!“.

Посланието може да се тълкува по много начини. Като например, че изпълнителката е търпяла грубото поведение на мъжа си дълго време, което така и не се е променило. Давала е всичко от себе си, но без никаква полза. И накрая е дошла друга жена, която е взела това, което Емилия се е опитвала и мечтаела да получи.

Същият статус може да наведе на мисълта, че на певицата й е писнало от живота и е направила опит да за самоубийство – на бесило?!

Това е поредният пример за това, че хората трябва да говорят директно, в противен случай рискуват да бъдат неправилно разбрани, а оттам тръгват и спекулациите.

Нампомняме ви, че напоследък почитателите на съпругата на Коко Динев се притесняват за и от поведението й – не си сменя дрехите, на фотосът е отново със същия тоалет, който не сваля от седмици. Появява се по анцуг в нощни клубове, събува се боса на сцената.

Източник:hotarena.net