Нова мода плъзна сред ромите от Черноморието това лято –уголемяване на пениса чрез ужилване от оси. За странната методика разкриха щастливи свалячи и се похвалиха, че механизмът е болезнен, но за сметка на това наистина действа.

Целта на ужилването е да се получи естествено уголемяване на пениса, който трябва да достигне такива размери, че да впечатли и сащиса богатите чужденки по морските плажове. След извършване на процедурата мераклиите за печалба се пускат на разходка по брега и издутите пакети наистина привличали женските погледи.osi

„Нема такива разни хапчета за уголемяване. Само `земаш една оса и си я слагаш в гащите, тя работата си я знае. Правиме по три – четири пъти на ден така. Боли в първите няколко минути, а после минава. Нема проблеми – инструмента действа както трябва. Някои други пък си инжектират разтопен восък, но това на нас ни е опасно”, споделѝ пред втрещени журналисти опитен в ужилването от оси.

Лекари пък коментираха, че действително по този начин може да се получи кратковременно уголемяване на пениса. За сметка на съмнителния резултат, методиката е изключително опасна за здравето и може да предизвика неочаквано драматична алергична реакция. Медиците разкриват, че тази техника е популярна от много време сред малцинството, а през годините е имало и няколко случая на ампутация след защитна реакция на организма.

Източник:skandalno.net