Хората на Ахмед  Доган се включват в политиката активно

Един от хората на Доган, който някога беше председател на младежкото ДПС сега е назначен за министър председател на инвестиционното проектиране от самия Пламен Орешарски.Странни неща се случват в българската политика и това е само началото на едно пълно завладяване на всички министерства от хората на ДПС и БСП.
djeihan
Биографията на Джейхан Ибрямов е много дълга и по всичко личи, че  служи по отличен начин на своя лидер и изпълнява всяка негова заповед. Наблюдава се също така дългата  му партийна кариера във всички структури на ДПС.
Той е изпълнителен директор на сдружението „Толерантност“.
Години по-рано е един от проект мениджърите на фондацията „Либерална интеграция“. Интересното обаче в цялата история е, че и тази фондация също е регистрирана на партия ДПС.
Вишето си образование завършва в Нов български университет. Завършил е още и магистърска степен в НСА, бакалавър е в Русенски университет “Ангел Кънчев”. Знае няколко езика, като  някои от тях са: турски, английски и разбира се български.
Инвестиционното проектиране е ново министерство, което обединява някои функции на Министерството на регионалното развитие.

Източник:razkritia.com