Премиерът Пламен Орешарски се изпусна, потвърждавайки фактите, с което бе разобличена поредната гнусна и манипулативна лъжа на другаря Сергей Станишев.

Експремиерът Бойко Борисов благодари на Орешарски за потвърждаването на фактите, отричайки твърденията на “червения вожд” Сергей Станишев, че държавата има дълг от 800 млн. лв., които бившите управляващи не са изплатили. Лидерът на ГЕРБ припомни, че на 4 април 2013 г. Европейската комисия е превела абсолютно всички пари обратно. Ето защо Борисов с право нарече Станишев право в очите “лъжец”, който взе заем от 1 млрд. лв., за да го източи в собствения си джоб и на тези около него. На същото мнение са и анализаторите.Sergey-Stanishev1

По този начин неволното изпуснатата истина от страна на Пламен Орешарски “изяде главата” на лъжльото. Така се сложи точка на спекулациите и на всички е ясно, че Европа плати 800-те млн. лв. на България.Сергей Станишев нарочно лъжеше за това, така че да мине актуализацията на бюджета и “сега набързо ще опукат парите”, категоричен е Бойко Борисов.

В момента управляващите се се “вкопчили в кокала”, смята експремиерът, затова със заема, който изтеглиха, ще си осигурят още време власт. Време, през което да оглозгат каквото е останало от скелета на България.

Източник:razkritia.com