Призракът на Краля на попа Майкъл Джексън се появи и всяка вечер се връща в своя дом

Появи се духът на Майкъл Джексън. По думите на неговата сестра Ла Тоя Джексън, призракът на Краля на попа Майкъл Джексън се появи и всяка вечер се връща в своя дом. Това съобщи самата Ла Тоя в американско предаване, че великият изпълнител всяка вечер Майкъл се връща и обикаля дома си, пише в Екзаминър, цитиран от iNews.bg.

Сестрата на звездата сподели, че когато минава от там, нейният охранител обяснил, че е чул мистериозен шум. Това са били звуци наподобяващи на танцуване на степ. Колкото и странно да е това, ФС разкрива, че приживе Майкълобожавал да танцува степ и правел това по два часа всяка неделя.djako

Когато се качили на горния етаж, двамата установили, че няма никого, но шума от стъпките за степ продължавали да звучат. Сестрата на Джако допълва, че постоянно в дома му тя усеща необичайно и мистериозно присъствие.

Ла Тоя Джексън каза още, че всяка нощ кучето лае под прозореца на поп иконата в точно определено време. Много странно, добави певицата, тъй като никой, дори и охраната на сградата, не знае коя е точната стая на Майкъл.

След смъртта на феноменалния поп изпълнител, през 2009 г. мрежата бе взривена от видеоклип, в който нагледно се представя мистично движение в празния дом на Джако. Убедете се сами!

Източник:chudesa.net