Оградата между парламента и протестиращите гори! Неизвестни засега „бунтовници“ я запалиха. Огънят стресна полицаите, които охраняваха двата митинга, а пожарна наоколо нямаше. Изплашени граждани започнаха да звънят на тел: 112.

Бурният скандал се разрази преди час  между протестиращите и мининга на КНСБ. Будни студенти задедно с платени дежурни соросоиди потриваха ръце и чакаха синдикалистите, за да ги подкрпят. Дошлите 4000 члена на най-големия синдикат обаче не пожелаха да викат оставка, а издигнаха лозунги със социални искания.

Между двата митинга напрежението стигна връхната си точка, когато платените протестриращи обвиниха работниците, че подкрепят правителството на Орешарски. Представител на синдикатите им обясни, че техните искания са към правителството и не са дошли на площада да го свалят.zname

Организаторите на вечния протест бяха бесни и от факта, че от обявените 1000 таксита от Пловдив дойдоха само 30, а софийските бакшиши предпочетоха да си гледат работата, вместо да висят на улицата. След като видяха, че обстановката се нажежава, от КНСБ започнаха да се оттеглят и обявиха минигнга си за приключил. В този момент нахъсани младежи от вечната агитка започнаха да дърхат знамената им, са ги късат, да ги мачкат, а накрая и ги запалиха. С тях пък подпалиха оградата, която е поставена между митингуващите и парламента.

Пожарни с включени сирени се опитаха да минат покрай тълпата, за да изгасят огъня. Дежурните коментатори по платните телевизии също занмяха и не знаеха как да опрвдаят вандалски акт.  Загражденията горят, платените крещят, полицията брани парламента.

От красивите, млади, интелигентни хора няма и следа. Там се намира в момента тълпа от платени бунтовници, които се изправиха и срещу най-големия синдикат в България и го обвиниха в комунизъм и враг на протеста. Вместо обединение, протестиращите успяха да направят ново разделение на нацята. Те – срещу всички останали

Източник:skandalno.net