“ВИП Брадър” не е това, което беше преди, а се превърна в политическо студио

Вместо публиката да бъде занимавана със случки и събития от живота на хората в къщата, на преден план излизат представители от партия БСП. За няколко седмици водещият на предаването Ники Кънчев кани двама червени депутати Татяна Буроджиева и Мартин Захариев.Развлекателното  предаване се превръща в студио, в което участват само депесари, а личностите, които са в къщата и техните проблеми, спречквания и свади са на заден план.
stanВ тези дела има намеса Сергей Станишев и жена му Моника, писа “Фактор.бг”. Според  репортери от „Позитано” 20 тези личности са там, за да говорят и да трупат положителни точки за партията и отнемат част от времето на шоуто, за да говорят измислици и лъжи.

От Мартин Захариев, които постоянно сменя политическите си възгледи разбираме, че хората мразят държавата и законите, но обичат родината и красивите места, които са навсякъде.  През цялото време той има чувството, че някои го наблюдава отстрани и го чака да направи грешна стъпка. Може би и той е на мнение, че държавата пропада щом праща децата си да учат в чужбина.
Татяна Буроджиева, която осмели да поиска посланиците на Германия и Франция да бъдат изгонени от България, също не се изказа блестящо, ами избълва поредица от безсмислици.

Източник:razkritia.com