Волен Сидеров заяви пред btv, че Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ се опитват да правят саботажи и тласкат България към гражданска война.

Лидерът на “Атака” гостува в студиото на btv, където скандално заяви, че ГЕРБ в момента се опитват да предизвикат гражданска война в страната. Обясни и за вчерашните игрички на Бойко Борисов, който се стремеше да саботира парламента, но не успя. Според Волен Сидеров на човек като Борисов не може да се вярва, след като един ден казва едно, а на другия прави друго. Как да вярваш на този, който не си държи на думата, попита риторично националистът вчера.

Направи опит да се оправдае в студиото на btv защо вчера позволи на БСП и ДПС да съставят правителство, като заяви, че е гласувал против кабинета. volenИстината е, че веднъж Волен Сидеровподкрепяше ГЕРБ и не успя да получи толкова власт, колкото му се искаше, но сега положението е съвсем друго. Предпочита да е в парламента със сегашния брой депутати, които му даде победата от изборите, отколкото отново да се стигне до ново гласуване, на което едва ли ще успее да събере такава подкрепа от народа.

В желанието си да е срещу Бойко Борисов Волен Сидеров на практика е с БСП и ДПС. По думите на лидера на “Атака” ГЕРБ играе мръсна игра и се опитва да доведе България до гражданска война, за да може да заличи следите от управлението си. В момента са наели 500-600 души, които да коментират във Facebook от името на “Атака”, създавайки изкуствено напрежение в страната, разкри скандално Сидеров пред btv.

Източник:razkritia.com