Скандалната учителка по статистика смята да си търси правата.

Надежда Цанкова скандализира цяла България с поведението си, но се оказа, че няма намерение да се предава, нито пък да се извинява.

Цанкова е бясна на студентите, ще ги съди!

Преподавателката по статистика във Великотърновския университет „цъфна” в националния ефир с груб и циничен език. Тя редеше откровени псувни към студентите си, но е решила да ги съди младите хора, защото те я унизили! Младите качиха клипа й с истерията в интернет и тогава той достигна до „Господари на ефира”.След като всички станаха свидетели на

отношението й, учителката се сдоби с какви ли не епитети. u4itelkaНякои твърдят, че тя тотално е изперкала и й „хлопа дъската”, но жената е бясна на възпитаниците си.

“Имаше хора, които бягат от час, някои определено не бяха студенти. Не знам откъде имаха информация, че се провежда упражнение по статистика”, сподели тя пред Нова телевизия, предаде „Блиц”. Видеото, което направили студентите, било гаранция, че тя няма да протестира, ако се явят на редовен изпит. „ Влязох да проверя курсовите работи и отделих опита за измама на седем от студентите”, твърди Цанкова. Тя допълва, че нарочно се е държала така емоционално и провокативно, защото е знаела, че някои нахлули в часа само, за да я дразнят и да пречат на останалите.

Източник:razkritia.com