Жертвата е дете от смесен брак, по националност е истински българин

Поредното жестоко нападение втрещи не само столицата, а и цялата страна. В късния следобед вчера банда скинари са нападнали младо момче, което тъкмо се е прибрало от училище. Нападението се е случило от 15 часа в столичния трамвай 22. Вината на младежа, който е едва на 18 години е, че е дете от смесен брак! Майката на пострадалия е българка, баща му обаче е от Гана.

Именно таткото Майкъл разказа пред репортери за насилието над детето му.

skinari

Тийнейджърът е споделил, че тримата непознати са го нападнали ненадейно, докато са пътували в трамвая. Жертвата е категоричен, че по никакъв начин не ги е предизвикал и единственото възможно обяснение е цветът на кожата му, резултат от ганайската кръв във вените му.

Пострадалият е настанен в “Пирогов”, за живота му няма опасност. Далакът му обаче е силно пострадал заради множеството удари и ритници и може да се наложи операция, разкриват лекарите. Нападателите все още не са задържани. От полицията смятат, че агресията в скинарите е провокирана от скорошното нападение над 20-годишната Виктория.

Припомняме ви, че момичето беше зверски наръгано с нож от алжирец, който в последствие беше заловен. Нападението обаче отключи огромна вълна недоволство сред българските граждани, най-вече срещу чужденците в страната ни. На следващия ден след нападението над Виктория неизвестни пребиха 17-годишен сириец, припомнят от БЛИЦ.

Източник:razkritia.com