Шоумена Слави Трифонов тотално втрещи всички с щедростта си. Дългия толкова е хлътнал по приятелката си Мартина, че е готов да брои 200 000 долара за последната й прищявка, научи HotArena.net.

Танцьорката от дълго време си мечтаела да лети в космоса на екскурзия. Сега обаче ексцентричното желание й е на път да се сбъдне срещу „скромната“ сума от 200 000 долара.

Преди време варненската балерина сподели в интервю за Би Ти Ви, че мечтае някой ден да полети към звездите. Единственото, което я спирало да предприеме рисковото пътуване, е колосалната цена на билета – 200 000 долара.

martina

Както изглежда обаче за Слани няма никакъв проблем да финансира прищявката на половинката си.  Дългия с лека ръка се съгласил да прати Мартина в космоса на почивка.

 

Досега подобни екзотични пътешествия бяха достъпни само за най-богатите холивудски звезди. Брад Пит и Анджелина Джоли, Аштън Къчър и Ръсел Бранд са се сред първите желаещи да се включат в програмите за космически туризъм.

 

Не се знае дали Мартина ще попадне в този най-отбран кръг от богаташи, но е категорична, че умее да постига това, за което другите само мечтаят.А най – сигурното й доказателство за това е триумфът й като жената до Слави Трифонов, пише „Всеки ден”.

Източник:hotarena.net