Госпожата на бившия вътрешен министър откри радоста от онлайн хейтйството

Гергана Паси забрави, че беше вице на първия дипломат в държавата.

Съпругата на най-големия радетел на Атлантическия пакт изненада с това, че на приятна възраст е открила радостта от интернет-плюенето и сеенето на омраза. Гергана явно още се тресе от следизборни емоции, че чак през мобилния си телефон прибърза да съобщи на приятелите си, че е направила уникална находка в мрежата:

“Моля всички гласували за Волен да ми се извинят за съществуването си. Може и да са се самозапалят. Благодаря” Ето това циркулира из twitter и аз го включих тутакси във “favourite”

gergana

паси 300x238 Гергана Паси истеряса: Поддръжниците на Волен да се самозапалят!

Да, някога Гергана беше вице първа дипломатка
Патосът на госпожата обаче никак не се хареса на мнозина, макар да не са и малко тези, които меко казано се притесняват от правенето на политиката от „Атака”. След самозапалването на Пламен Горанов, който се превърна в символ на протеста в началото на пролетта във Варна, към огъня посегнаха и други отчаяни хора.

 

Явната подигравка с паметта им, дебелият намек, че имат психически проблем и с твърдението, че пречат на Паси със съществуването си, ядосаха онлайн потребители.

Много от тях предлагат на госпожата сърдечна среща на жълтите павета като обещават, че ще носят туба с бензин и запалка с логото на партията, за да си я поделят.

Източник:razkritia.com