Главният прокурор погна Бойко и бившата му любима!

Прокурор номер 1 република България Сотир Цацаров оповести, че прокуратурата е сезирана относно извършени данъчни престъпления от бившия министър-председател Бойко Борисов и неговата екс половинка банкерката Цветелина Бориславова. Предупреждението е пуснато от телевизионера и нов политик Николай Бареков. В него шефът на ТВ7 твърди, че Борисов и Бориславова през далечната 2001 година са превзели насилствено, с помощта на мутри СИбанк.

Прокуратурата е изпратила писмо да извърши необходимите разследвания и проверки до Националната агенция по приходите, както и до ДАНС по случая.bo

Преди Висшият съдебен съвет да се събере на съвещание, Цацаров потвърди, че сигналът е подаден и той подлежи на разследване. Както и всички останали, за които се търси съдействието на прокуратурата. Засега главният прокурор се въздържа от коментари и очаква първоначалните данни от разследващите органи, както и от съответните инстанции първо да се изкажат по казуса с корупционните схеми.

След което главният прокурор ще уведоми обществеността дали наистина има извършени данъчни нарушения от Борисов и Бориславова и в какви размери.

Припомняме, че сигнали за редица престъпни дейности, извършени от лидера на ГЕРБ Борисов, в комбина с Бориславова, отдавна заливат страната. Досега обаче двамата успяваха успешно да отклонят обвиненията и да не се изправят пред съответните служби.

Източник:razkritia.com