Бившият вътрешен министър заяви в предаването “На светло”, че е готов на всичко, дори да бъде арестуван

Ексминистърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви смело, че като човек на честта е готов на всичко, дори ако трябва да го закопчаят. Това смело изказване той направи в предаването “На светло” по Нова телевизия, когато бе запитан по въпроса за евентуалния му арест. Във вторник  заместник-председателят на ГЕРБ ще поиска снемане на имунитета си и в сряда каквото сабя покаже.

Цветан Цветанов  изтъкна, че докато изпълнява длъжността на шеф на МВР той успешно се справя с мафията у нас. На свой ред организираната престъпност се припокрива с някои политически интереси, които той като вътрешен министър е засегнал и затова е напълно обяснимо защо го нападат от всички страни и го компрометират, заяви политикът.b i c

За себе си чува какво ли не по време на предизборната кампания, така че да бъде очернен и благодарение на черния пиар това да рефлектира върху политическа партия ГЕРБ, в която заема ключово място. Целта бе БСП да стане първенец на изборите, ето защо през цялото време изнасят в медиите информация от анонимни сигнали срещу ГЕРБ, допълни Цветанов.

Според него около 9% от хората са си останали вкъщи и не са гласували за тях, точно защото в деня за размисъл се изнесе информация за тези 350 хиляди бюлетини, за които никой не се запита какъв е технологичният им процес, а веднага бе обвинена партията във фалшификация и опит за подмяна на изборния вот. Ето защо сега ГЕРБ ще подаде жалба по въпроса до Конституционния съд и ще сезират и европейските институции.

Източник:razkritia.com