„Здравейте, пиша ви това писмо и се надявам, да го публикувате, за да се внесе малко яснота на хората колко нагли и неграмотни са фолк певиците.“

Така започва скандалният анонимен сигнал, който пристигна тези дни на редакционната поща на HotArena.net.

„Ученичка съм от Видин и тази година завърших. В деня на матурата, малко след като започна изпитът, влезе една госпожица – Дебора, отскоро известна с това, че е псевдофолк певица.

От познати разбрах впоследствие, че все пак след толкова години опити Дебора е взела матурата. И то с Тройка! А пък после нека да твърди, че много е постигнала!

debora

Видяхме всички как стана за резил на матурата по География… Но явно за да си известен, не е необходимо да имаш 6, а просто да си отваряш на всеки краката. И всичко ще е ок… Да не говорим още колко фолк изпълнители са неграмотни. Това е необятна тема…“, разказва нашата читателка.

Нататък продължава с пикантните подробности, като твърди, че преди Дебора се е изживявала като еротична танцьорка. Фолк изпълнителката се е славела из града като меркантилна девойка, която си пада по чичковци над 40 години. „Чекнеше се по заведенията и танцуваше в скута на чичковци“, пише в анонимният сигнал.

Така започва скандалният анонимен сигнал, който пристигна тези дни на редакционната поща на HotArena.net.

Източник:tell.bg