Свещеници от Пловдивско и баровци с лъскави автомобили са редовни клиенти на проститутките на Скобелева майка край Пловдив, установи проверка на “ШОУ”. Наш репортер успя да разговори някои от най-оборотните жрици, които ни разказаха шокиращи истории.
“Спират и обикновени отрудени мъже, които през седмицата са скътали по 20-30 лева, за да им направим свирка или да ударим по един секс набързо. Мен лично повече ме кефят те, защото са бедни, ама са разбрани. Някой път ни оставят по петарка или десетарка отгоре, стига да имат. Докато ония с лъскавите коли са стиснати, не оставят бакшиш. Тук се навъртат и два попа, ама няма да ги кажем кои са – иначе ще ги изгубим като клиенти,

а пък са редовни и щедри” – 

така важно-важно разказва за всекидневието си Надя. 34-годишната жрица на любовта е една от малкото жени около паметника, които не са от цигански произход. Напоследък хит станали бременните й колежки – това особено възбуждало търсачите на платена любов. “Трудните” жрици били свалили драстично цените – първо заради състоянието си и второ заради кризата. Стандартен секс вървял по двайсетачка, свирката – по десетачка. При по-извратени искания от страна на клиентите се плащало по 50 лева.

“Много сме внимателни и много се пазим. Тук е пълно със спинозни колежки. Даже наскоро Ива, младо, 22-годишно момиче, което от година е на улицата, се изпокара с един наглец. Тя е бременна, а оня искал срещу 30 лева да я ч…а без презерватив, за да свършел вътре. `Щото така му било кеф. Тя му отказала, въпреки че той започнал да наддава цената. Така правят и други и си мислят, че с пари ще ни купят. Как няма да отказваме секс без презерватив, като при нас бъка от болести – има и сифилистични, и всякакви. Ние спазваме стриктно правилата на работа”, разпалено обяснява Надя. Тя споделя, че рядко при тях се ползва хотел. “Идваме на работа по обяд, заставаме на сянка под дърветата и чакаме. Който спре, и ако се спазарим, отиваме в близките храсти. Повечето клиенти са тук за бързо и не им се плаща допълнително за хотел. Изморително е. По цял ден седиш навън – лятно време в жегата, зимата в студа. Ама професия, какво да правиш, мъчим се за едното парче хляб”, жали се пеперудката Надя. По думите й тя била особено съвестна и не спирала да дава акъл на младите си колежки да не тръгват никъде с агресивни типове, да ползват винаги презерватив и да се пазят от болести.
bremenna
Освен бременните,

хит сред мераклиите, загорели за секс, били и травеститите

Те обаче така се маскирали и гримирали, че никой не разбирал, че мъж прави фелацио на мъж. До секс не се стигало, защото травеститите се страхували да не бъдат пребити от някой разлютен клиент. Във френската любов обаче били ненадминати, разказват колежките им.

На Скобелева майка всеки си има място и периметър. Местата са строго разграфени и не се допускат нови лица. “Пазим си хляба”, разказва пък Пепа. Тя е 30-годишна, в професията е от десетилетие. В добрите дни изкарвала по стотина лева, но обяснява, че имала много разходи – плащала квартира, защото е от близко село, хранела приятеля си, той знаел, че проституира, но след като дълго време не успял да си намери работа, спрял да й мрънка да се откаже от професията.

Проститутките са бесни на полицаите от Шесто РУП, ожалиха се момичетата пред “ШОУ”. Униформените редовно дефилирали в района на Скобелева майка и им разваляли рахатлъка. Напоследък акциите на ченгетата за лов на жрици зачестили и момичетата прекарвали по няколко денонощия в ареста. Налагали им глоби, които никога не плащали. Някои от актовете падали в съда, други оставали. Сумите били от 20 до 500 лева. “Да не съм луда – аз за 500 лева работя по десет дена – никога няма да им ги дам!”, категорична е Пепа. Някога тя мечтаела да учи висше образование и да стане банкерка. След като родителите й се разделили и създали други семейства обаче, спрели да се грижат за момичето. Починала бабата, която се грижила за нея. Така от безизходица и безпаричие Пепа е била принудена да практикува най-древната професия на света.

“ШОУ” научи още, че предстои на Скобелева майка да бъде построен най-големият в Южна България инкасо-център, в който ще работят стотици мъже. Труженичките отсега точат лиги, че през обедната почивка и в края на работния ден ще поставят рекорди по най-бързо обслужване и се ловят на бас, че клиентите щели да се увеличат многократно. “А има ли мъже, има и пари”, радват се жриците, чиито живот минава между поредното помахване с ръка, спирането на кола и заешкия, унизителен секс в храсталаците.

Източник:blitz.bg