Усложнения след бурна ученическа сбирка

Животът на 13-годишния столичанин Сашко се променя из основи когато получава вест, че ще става баща. С изгората си е прекарал по – малко от 15 минути, запознават се случайно по време на младежки купон в дома на негов съученик.

Бъдещата майка също не е пълнолетна, но за разлика от него има навършени 15 години. За да бъде ужасът пълен родителите на младежа разбират, че снахата е от ромски произход, а родът ѝ е от Костинброд. Възрастните изпадат в шок и търсят начин да се спасят, но ситуацията излиза извън контрол

Когато родителите на булката искат рекет заради почерненото си детеromka

Костинбродската баба заявява, че няма никакво намерение да пусне дъщеря си в чужд дом, но също така не смята да гледа бебето сама. Иска пари, вещи и какво ли не още, като изнудването изглежда ще бъде безкрай.

Слънцето обаче отново изгрява и таткото на Сашко намира сигурни доказателства, че синът му не е истинският баща на бебето. В този момент младежът признава, че други го карат да признае детето и това окончателно нагнетява обстановката. Хората са настръхнали, изходът е неясен.

Тази човешка история звучи невероятно за България, но всъщност тя е истина и описва една напълно реална съдба. Изровена от сводките на МВР от Краси Ванков и реализирана в предаването „Съдби на кръстопът”.

Източник:skandalno.net