20-годишното момиче е клано като животно, полицията все още издирва нападателя

Майката на красивата Виктория, която беше зверски наръгана късно снощи, е убедена, че детето й е станало жертва на бежанец, пристигнал в България от някоя арабска държава. Христина Цолова е успяла да размени няколко думи с тежко ранената си дъщеря, която й казала, че е била нападната именно от арабин.

Извергът нахълтал в павилиона за цигари и алкохол, където работи девойката и буквално започнал да я коли като животно. Виктория е наръгана над 10 пъти, а след зверството си, изродът избягъл в неизвестна посока.wiki Полицията все още се опитва да установи самоличността му, но майката на жертвата се съмнява, че ще постигнат някакъв резултат.

Според думите й, нападателят е просто поредния нелегален бежанец, допуснат да влезе и да се разполага в страната ни. Шокираната майка, която работи като медицинска сестра, е на мнение, че хора като изродът, нападнал детето й, пристигат нелегално в България и съответно данни за него не съществуват в никой регистър. “Този човек ще се размине безнаказано с отвратителното си деяние”, с горчивина споделя Христина пред камерите на БЛИЦ.

В същото време стана ясно, че след множеството кръвопреливания, направени в “Пирогов”, животът на Вики е извън опасност. Самата тя в свободното си време е танцьорка в ансамбъл “Гоце Делчев”. Наръганото момиче е истинска красавица и притежава изключителен чар и финес, видяха от kliuki.net.

Източник:razkritia.com