alnik

В името на благотворителността и добруването на децата, двете трябва да пънат мозък в „Стани богат”

Войната на Николета и Алисия вече прилича на водевил! Двете врагини се плюха, помиряваха, пак плюха и хоп – влизат заедно в шоу!

Очаква се двете важни жени в живота на Валери Божинов да демонстрират толерантност и знания пред Ники Кънчев в „Стани богат”! Не се знае обаче, как продуцентите на предаването, се надяват да ги съберат в тандем, за да участват в благотворително шоу!

Кървавата война, която водят двете в продължение на няколко години едва ли ще ги постави една до друга, дори в името на децата, нуждаещи се от средства! Майки или не – двете биха могли да си изберат други партньори, но това в никакъв случай няма да е толкова атрактивно за зрителя!

Най-много Николета да си избере пак някой приятел с много знания, както направи в предишно свое участие в „Стани богат”. Алисия също може да играе по подобен начин, остава да видим, кой ще я подкрепи на стола на богатството!

Знае се, че плеймейтката може да опита силите си отново в танцово шоу на Нова. Тя има порядъчен опит, защото беше в танцов квартет с Нед и двама професионалисти във „ВИП денс”. Те не стигнаха до финал, но всички им се радваха, заради атрактивното присъствие!

източник: razkritia.com