Плеймейтката Николета Лозанова е на път да се изправи пред съда. Хора от екипа на плеймейтката алармираха, че изпълнителката използва незаконно подслушвателни средства в новото си шоу, научи HotArena.net

Моделката е монтирала камери и бръмбари в най-елитните столични заведения и бутици. А също и на още куп места, където ходят богатите дами, плеймейтки и приятелки на бизнесмени със съмнителна слава.

„Монтирането на камерите няма как да е станало без съгласието на собствениците на заведенията. Очевидно са им платени космически суми.nikoleta

Странно е как са се навили, след като съвсем скоро ще стане ясно, че скандалните кадри са направени от техните заведения. Явно те разчитат да заблудят публиката, че някой от клиентите е направил компрометиращите снимки с телефон.“, коментират посетители на култови места из столицата.

Освен това Николета предлага астрономически хонорари на известни личности, за да записват изповедите на свои още по-известни приятели, докато си пият кафето. Идеята е след това записите да бъдат използвани в ефира на новото й шоу.

Покрай предаването си обаче плеймейтката е на път да си навлече проблеми със закона. В предишното й предаване бяха използвани снимки от вестник „България днес“, а от ръководството на медията са твърдо решени да я съдят.

За шоуто на Николета в момента се хвърлят луди пари, като освен за камерите, хонорарите й преследването на звезди, плеймейтката разполага и с най-модерното студио.

Специално за снимките на новото й предаване от екипа се изръсили и за „грийн бокс“. Това е специална скъпа техника, която дава възможност водещата да бъде монтирана дори на космически кораб, пише „Галерия“.

Източник:hotarena.net