В чий болен мозък може да се роди тази смъртоносна идея?

Овчар в село Сърница решил да отмъсти на шефа си, като сипе отрова в прясно издоеното мляко. По-късно обаче извергът се осъзнал и сам се предал в полицията. Отровното мляко било иззето от властите.
Пред служителите на реда 43-годишният Иван Маринов обяснил, че сипал в каците си 150 милилитра киселина за промиване на злато, която е същинска отрова. mlqkoПастирът сторил това, защото шефът му забавил заплатата. Извергът се осъзнал, когато разбрал, че отровеното 66 литра мляко било добавено към близо тон мляко в пункта за изкупуване на суровината. Пастирът е задържан от полицията, а отровеното мляко е транспортирано за унищожаване в екарисаж.Местни жители коментират каква поразия можеше да стане, ако отровното мляко беше разпространено в търговската мрежа. „Този е напълно луд! Можеше да отрови десетки хора и деца! Затвор за такива типове” – коментира жител на Сърница.

Наемният пастир е от Асеновград, но други данни за него от полицията не дават. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Източник:razkritia.com