Гафът на професор Статев ще се запомни точно толкова, колкото дебелашката шегичка на Бойко за овчарите-програмисти

Ректорът на УНСС не ще да учи на ум и разум непослушни студенти! За него има панацея за изграждането на будна и квалифицирана нация – който иска да учи, ще слушка, на който не му харесва – чупка!

Окупаторите на Икономическия университет в столицата не се радват и на грам толерантност от Големия бос. rektorНа други места поне от куртоазия заявяват, че студентите са бъдещето, имат право да се борят за идеите си само ако може да не пречат на инакомислещите.

Професор Стати Статев обаче няма време да разпъва локуми (да не би и него да е стреснала министърката с нулева година?! – бел.авт). Той се изправи да говори с колегите си-окупатори, но диалогът реално се обезсмисли след убийствената фраза: “Като не ви харесва в България – емигрирайте, но не пречете на колегите си.”Студентите реагираха възпитано на изпращането им по живо – по здраво, но господин ректорът е вече звезда в мрежата. За твърде емоционалния си изказ може само да съжалява. Ако не за друго, а заради факта, че само безпардонното предложение на Бойко студентите да станат овчари го надминава по наглост!

 

Но и завалията си има проблеми – окупаторите провалиха лекция на червения избраник Румен Гечев. После пък залата срещу кабинета на бившия заместник-ректор…Пламен Орешарски!

Източник:razkritia.com