20130919.jejnnefktg

Големият син на бившия служител на УБО и настоящ охранителен бос Румен Ралчев – Роман, е бил арестуван в сряда вечерта в София, научи ексклузивно БЛИЦ. Новината потвърди и шефът на СДВР Ивайло Спиридонов. „Да, задържан е. По случая има образувано досъдебно производство“, каза пред БЛИЦ Спиридонов.Роман се движел с последен модел черно БМВ – трета серия, в района на столичния квартал „Хиподрума“. Заедно с него в колата била и жена му Диана, която наскоро му родила дете. Внезапно те били принудени да спрат, обградени от полицаи. При последвалия тараш в колата са открити няколко разфасовки хероин, а Ралчев и жена му моментално били задържани.

Роман е стар познайник на полицията. От няколко години за него има оперативна информация, че разпространява дрога в района на „Хиподрума“ и „Лагера“. Източници на БЛИЦ от СДВР разкриват, че той е бил взет на мушка още през пролетта на тази година, но акция не е осъществена заради риска от политизиране на случая покрай назряващите тогава парламентарни избори и участието на баща му в тях.

Самият Роман обичал да парадира с родословното си дърво. Именно печатът „син на Румен Ралчев“ на няколко пъти спасявал кожата му при конфликти в подземния свят. Проверени с времето източници на БЛИЦ обаче разкриха, че Ралчев-баща не поддържа контакт със сина си. Роман е плод на първия брак на висшия масон и от малък криви от правия път. Заради непрекъснатите проблеми, които създава, Румен Ралчев се е дистанцирал от сина си и много малко хора знаят за неговото съществуване.

източник: blitz.bg