Жертвата е със счупен нос, нарекла нападателките си “нечистоплътни”

Потресаваща агресия от страна на невръстни момичета разтърси страната по-рано днес. Ученички в девети клас на столичното седмо училище са поръчали побой над тяхна съученичка. Поръчителките избрали момичета, които вече имали слава на побойнички и които учат в изправителни училища. Според потърпевшата Джорджия, нападението е поръчано заради нейни думи към двете момичета. 15-годишното момиче ги нарекло нечистоплътни и те решили да си отмъстят.jeni

Самият побой се случил вчера около 16 часа, когато Джорджия излязла заедно с приятелки от заведение за хранене на улица “Гурко” в столицата, която е на около 200 метра от училището. Отвън Джорджия и приятелките й били причакани от наетите побойнички, които започнали да обиждат жертвата си. При опита си да се измъкне, ученичката е била ударена няколко пъти от непознатите. В резултат на побоя момичето е със счупен нос и разтегнати шийни прешлени.

Джорджия веднага била приета в “Пирогов”. Обвинените за поръчението нейни съученички днес не се появиха на училище. Родителите им отказаха коментар като заявиха единствено, че децата им нямат нищо общо с грозната поръчка, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com