Бойко Борисов минава под венчило, стана ясно от негово изказване

Бившият премиер Бойко Борисов беше гост наСашо Диков в предаването му по Нова ТВ.Предаването е излъчено в четвъртък и е последното преди лятната ваканция за екипа.

Цялото интервю е приложено на видеото по-долу. Интервюто с Борисов се намира в последната част на предаването. Това се отнася за читателите, които не искат да гледат цялото шоу на Сашо Диков.

Бойко Борисов коментира въпросите с политическата обстановка в страната, поведението на Волен Сидеров. Коментира проблемите с прословутите правителствени самолети.

Направи анализ на действията на Цветан Цветанов и на  Искра Фидосова.

Сашо Диков поставя доста директни въпроси като търсеше ясни и точни отговори. Интересното в случая, че Бойко Борисов даваше конкретни отговори.borisow

В офиса, където се проведе интервюто гостуваха Томислав Дончев и Ивайло Московски. Те също направиха интересни коментари.

Бойко Борисов обяви, че грешките, които са допуснати, повече няма да бъдат допускани. Но по-лошото е, че в родната политика участват политици със стаж повече от 20 години. Те допускат много повече грешки от тези на ГЕРБ, които имат много по-скромен опит.

Не може Сашо Диков да вземе интервю от мъж, без да подхване въпроса с жените. Особено пък от ергена Бойко Борисов, по когото много жени въздишат.

Борисов обеща, че след 5 години минава под венчило, но сега не може, защото се занимава с много по-важни въпроси.

Източник:chudesa.net