Бойко Борисов смята за комплимент всяка една дума от страна на ДПС, след като хора от партията определят Левски за престъпник.

Бойко Борисов припомни написаното от сегашният зам.-министър на образованието Мукаддес Налбант, която заяви преди време, че Васил Левски е престъпник, определейки го с думата “закононарушител“. В тази връзка той заяви, че затова приема като комплимент всичко казано срещу него от партията на Местан, тъй като от ДПС и от устата на Сергей Станишев се твърди, че Борисов има криминално минало. Ето защо експремиерът заяви преди малко ТУК, че ще съди Сергей Станишев.

boikob

Освен поставянето на Мукаддес Налбант като зам.-министър на образованието, Борисов се учуди и от назначението за зам.-мистъра на земеделието, от който се очаква да защитава интересите на народа, а самият преди време правеше заменки. Лидерът на ГЕРБ се гордее, че има гражданско общество в България, тъй като то предотврати спуснатото назначение на Певски от Ахмед Доган.

Бойко Борисов предупреди, че утре БСП и ДПС ще направят опит да отменят решението за избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и за целта Миков ще използва парламентарни трикове.

По отношение на тежкото положение, в което се намира Пламен Орешарски, бившият му колега заяви, че досега отдавна да си е подал оставката, ако бе в същата ситуация.

Източник:razkritia.com