Цветелина Грахич и Борис Солтарийски спряха да се крият. Звездите от „Шоуто на Слави“ вече открито демонстрират връзката си и дори живеят заедно, научи HotArena.net.

Двамата не крият интимните си отношения пред колегите си от „Шоуто на Слави” след като получили благословия за любовта си лично от Трифонов. Дългият е поставил вето върху интимните отношения на хора от екипа му, но специално за певеца направил отстъпка, тъй като чувствал вина към него.

boris i grahi4

Преди повече от две години Слави отмъкна от Солтарийски балерината Мартина. Въпреки че двамата запазиха професионалните си отношения, видно беше напрежението помежду им.

Слави не само не се възпротивил, но и се зарадвал, че Солтарийски е открил нова любов в лицето на Цветелина. Включвал ги редовно като дует за участия на „Ку-ку бенд” в нощни заведения и така свалката им, започнала още по Коледа, се превърнала в трайна връзка.

Към днешна дата влюбените живеят заедно и са наистина щастливи. Босненката се преместила в дома на Борис още по Великден, и вече дори кани на гости хора от екипа в новия си дом.

Въпреки че й се носи славата на мъжемелачка Цветелина има очи само за Солтарийски. Докато й приписваха връзки с Годжи и Гъмзата, чаровницата е била вярна единствено на Борис.

Тя често била забелязвана в компанията на Милчев и Йончев, защото те са първи приятели на гаджето й и квартетът е постоянно заедно. В комплект посетиха преди седмица и концертът на „Бон Джоуви” в София, където бдителни зрители забелязаха Борис и Цветелина гушнати и дори се целували публично.

Преди вечер двамата отново пяха заедно, а Грахич изненада с тотално променена визия. Покрай любовта със Солтарийски тя е разцъфнала и вече не се облича като мъж. Вместо това залага на къси панталонки в комплект с висок ток и е боядисала косата си руса, пишат от „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net