Грандиозен скандал между Наталия Кобилкина и Слави Трифонов е причина известната сексоложка да напусне шоуто на Слави. Според запознати терапевтката имала неблагоразумието да обсъжда публично интимния живот на Дългия, научи HotArena.net.

Кобилкина дълго време бе водещ на рубриката в шоуто на Слави „Мъжът и жената интимно“. Неочаквано обаче напусна шоуто, а въпреки, че рубриката се радваше на висок рейтинг, изданието бе прекратено.

Според запознати, причината за това е скандалът, който Слави вдигнал на видната сексоложка. Официално двамата не могли да се споразумеят за пари, но неофициално, терапевтката издала подробности от личния му живот.

В началото самият Слави се допитвал до нея за отношенията си с жените. След време обаче с ужас разбрал, че Наталия издава подробности от интимния му живот пред свои клиенти или познати.

kobilkina

„А пък един мой много известен пациент има такива и такива проблеми с жените“, коментирала Кобилкина. И изреждала примери от връзката на Слави с варненката Меги и балерината Мартина.

Колеги на Дългия разказват, че той бил потресен, когато научил. „Слави просто полудя от яд, когато разбра, че тя е коментирала мъжките му умения“, споделят още те. Именно тогава шоумена решил да я изгони.

Опитите на Наталия да се уреди с по-висок хонорар били именно повода, който Трифонов чакал. Последвал страшен скандал, двамата прекратили професионалните си отношения и оттогава не си говорят.

Говори се също така, че на Слави в началото му било любопитно да слуша съветите й в леглото, но с времето му писнало Кобилкина за всичко да му обяснява. „Продължи да я изслушва само защото бе достатъчно деликатен да не й каже, че му е писнало от глупостите й“, споделят от екипа на формата, пише „Уикенд“.

Източник:hotarena.net