Канадската поп звезда ще включи България в европейското си турне.

Тийнейджърките в България са в еуфория! Идолът им, канадската поп сензация Джъстин Бийбър, пристига в страната ни! Новината беше разпространена по-рано днес от журналиста от Нова телевизия Иван Черкезов. По неофициални данни, събитието ще е на 9 септември тази година. За съжаление на фенките, до момента новината не е официално потвърдена от представители на певеца. Това най-вероятно ще се случи утре, когато ще стане ясно и кой ще организира концерта на звездата в България.

Според неофициалната информация, концертът ще се състои в зала “Арена Армеец”, а за подгряващи звезди ще бъдат поканени Миро и Дивна, както и наричания “българския Джъстин Бийбър” Боги от “Х Фактор”.djastin

До момента като част от европейското турне на 18-годишната звезда са потвърдени градовете Милано, Верона, Мадрид, Лондон, Кьолн и Берлин. Бийбър вече изнесе първите си концерти на Стария континент в Норвегия и Франция.

Ако новината се потвърди, това би било един от прецедентите в най-новата музикална история на България. До момента рядко звезди от световна величина, намиращи се на върха на славата си, избират да посетят страната ни. Изключение направи Риана с концерта си в София преди няколко години.

Към звездното съсловие, което ще посети страната ни тази година се включват и RnB певицата Сиара, както и британската поп сензация Джеси Джей.

Източник:razkritia.com