Полицаите вадят кървави останки изпод седалките на автобуса

Тежка катастрофа беляза днешния 19 септември. Автобус, превозващ украински граждани, се е преобърнал в местността Вранча в Румъния. В превозното средство са пътували 74 украинци, заедно с трима български шофьори. Автобусът е пътувал в посока Украйна и е прибирал украинските граждани от почивката им в България.

bus

По първоначални данни четирима души са загинали на място в следствие на кървавия инцидент. До момента няма информация дали сред жертвите има и нашенци и какво е състоянието на шофьорите. Екипи на полицията, отзовали се веднага на местопроизшествието разкриват, че гледката е била ужасяваща. Спасителните екипи са вадели кървави останки изпод седалките на автобуса.

Сред пътниците има и пострадали като особено тежко е състояните на млад мъж, чието име не се споменава. Младежът е настанен в местната болница, а лекарите се борят да стабилизират състоянието му, предават от ПИК.

Органите на реда работят по изясняване причините, довели до кървавия инцидент. По първоначални данни шофьорът на автобуса е задрямал зад волана и е изпуснал контрола над превозното средство.

Източник:razkritia.com