Фолк певицата с Джина Стоева на парти, Никола сам.

Брачния живот на Емануела и Никола изглежда не върви по мед и масло. Изпълнителката и мъжа й бяха на афтър партито на Къртицата, но всеки се забавляваше поотделно. И докато звездата купонясваше с приятелката си Джина Стоева и не спираше да флиртува и да се забавлява, съпругът й нещастен стоеше сам край бара.

Фотографи щракнаха младия бизнесмен доста мрачен да обръща чашка след чашка. Което даде повод да се заговори, че семейната идилия с Емануела е към своя край. Самата певица обаче не изглеждаше никак притеснена, че е зарязала половинката си. Вместо това цяла вечер се забавляваше в компанията на приятели и фенове.

Впечатление направи, че Никола не изпускаше от поглед известната си половинка. Която обаче цяла вечер обикаляше клуба на Коцето, вдигайки наздравица след наздравица.emanuela

Подобна беше ситуацията с Любо и Рут. Двойката уж се събра, а певицата цяла вечер пускаше ръце на друг мъж. За разлика от тях Деян Донков и Радина изглеждаха в прекрасни отношения. Двойката видимо се забавляваше по време на купона. А актьорът даде да се разбере, че драма в отношенията им няма.

Не толкова идиличните отношения между Емануела и Никола обаче станаха повод и за слухове. Говори се, че певицата и бизнесмена не се разбират особено напоследък, а само няколко месеца след сватбата им, сблъсъците помежду им са на път да ги разделят отново.

Източник:novinal.com