Zvezdelina

Участничката в Мис България 2013 Звезделина май ще се окаже поредната жертва на некачествените френски силиконови импланти, които уплашиха стотици жени преди няколко месеца. Моделката, която придоби скандална слава покрай слуховете за аферите й с Ники Михайлов и Слави Трифонов, предизвика редица дискусии заради визията си. Звезди има доста корекции по себе си в това число и силикон в устните и бюста.

Малко известен факт обаче е, че имплантите в гърдите са причинили доста главоболия на звездата. Близки до Звезделина твърдят, че кандидат-миската е била сред жените, които са прибегнали до френския силикон за уголемяване на бюста заради по-ниската му цена. Както знаете обаче въпросните импланти се оказаха с ужасно качество и десетки потърпевши се оплакаха, че силиконът им просто е гръмнал.

Освен от естетическа гледна точка, това е и изключително опасно за здравето на засегнатите, сред които била и Звезделина. Затова моделката побързала да премахне некачествения силикон от бюста си и да го замени с по-малко като количество, но с по-добри като качество импланти. Самата Звезди отказва коментари по въпроса.

Прави впечатление обаче, че преди около година моделката е била с доста по-голям бюст отколкото е в момента. Макар и сега гърдите на Звезди да са с впечатляващи размери, то преди година са си били направо огромни. Феновете недоумяват какво е накарало любимката им да ги намали. И въпреки отказа й от коментар по въпроса, твърденията на близките й най-вероятно ще се окажат верни.

източник: kliuki.net