Под Царичина има огромна, страшна сила. Не трябва да се копае там! Това твърди известната пазарджишка ясновидка Гина Демирова. Тя е категорична, че трите космически същества, с които контактува, й дали знак, че хората не бива да се ровят в земните недра, защото това ще доведе до огромни негативни последици.Ето какво е записала Гина в дневниците си от 1 септември 1992 г., когато получава “божественото послание” за тайната, скрита под Царичина:

“Разкопките в Царичина трябва да се прекратят и да не се копае вече, там е центърът на земята. Там на голяма дълбочина от двадесет хиляди километра има земно образувание. То наподобява гигантски кристал с много върхове, огромно е, като слънцето по време на изгрев. Под него има голямо огнено кълбо, то не трябва да се пипа. От него зависи съществуването на вашата земя. Тези, които копаят, ще изгорят. Няма да могат да го достигнат, но ще нарушат баланса на планетата. Ще започнат да измират хора, това е огромен многоъгълен кристал, който координира равновесието на вашата планета. Той се е образувал още от създаването на планетата ви и ще го има, докато съществува тя самата. От него зависи в известна степен движението на земята. Трябва да спрат и да не копаят, защото иначе земята ще загине. Там има много силна радиация, която ще предизвика нови, страшни и нелечими болести”. И още: “Огненото кълбо, което виждаш под земята, е синьо-бяло на цвят, защото то има Божествен произход. Ромбовете, които виждаш, са елементи от кристалите, това е сила, която въздейства на планетата, чрез тях се командват всички природни промени на земята. Пътят до това небесно тяло не е за земни хора. Пазете вашите хора. Спрете това безумие!”.dupka

Космическите същества я предупредили, че разкопките са започнати по инициативата на жена, която виждала в земните недра космически кораб, съобщава “Марица”. Те потвърдили, че той наистина е там, но е попаднал под земната повърхност далеч преди да се зароди живот на планетата. В кораба имало роботи и дори военните да достигнат до него, нито щели да разберат от каква материя е направен, нито можели да го задвижат. Единственото, което щяло да стане, било отварянето на огромен проход, от който щяла да се излъчва радиация. “Енергията, която се крие в многоъгълния кристал, е много по-мощна от атомната. Разместването на кристала щяло да доведе до природни катаклизми в различни краища на планетата, най-вече земетресения, които след себе си водят още природни стихии като наводнения, пропадане на земните пластове и висока радиация.

Името на Гина Демирова стана известно преди повече от двадесет години. Тогава тя се прочу със силната си ясновидска дарба и хора от цялата страна се стичаха, за да чуят какво ще им каже.

Източник:blitz.bg