lora-gadje

Финансови проблеми станали причина  поп певицата Лора Караджона да замени дългогодишния си приятел Део с нов. Изпълнителката и тв звездата се разделиха наскоро, а към днешна дата, Лора има щастлива връзка със заможния

бизнесмен Мартин Грънчаров, разбра HotArena.net.

Щерката на Данчо Караджов предпочела спокойна и финансово обезпечена връзка и затова зарязала Део. От известно време Лора все по-често се заседява в най-известната благоевградска дискотека, най-вече заради собственика на заведението Мартин Грънчаров.

Приятели на певицата обаче коментират, че тя не е влюбена в бизнесмена. А просто иска да има една стабилна и сигурна връзка, каквато не успяла да изгради с Део.

„В случая става дума и за интереси. Лора се притесняваше, че Део толкова дълго време стоя без работа и почти не изкарваше пари.

Нужна й е финансова сигурност, тъй като не е лесно да записваш нови парчета в тези тежки времена.Не я обвинявам, че потърси по – стабилен мъжки гръб, на който да се облегнат кариерата и личният й живот“, коментира колежка на Лора.

В момента Лора е много по-спокойна, тъй като може да разчита на солидна финансова подкрепа. Гаджето й Мартин изпълнява всяка нейна прищявка и единственото му изискване е да не влиза много – много под светлината на прожекторите, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net