Мирослав Найденов разкри в интервю още пикантни истини около Цветан Цветанов и каква е връзката му с Бойко Борисов.

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов коментира в интервю за в. “Преса” какво очаква да се случи с доскорошния шеф на МВР. Според Найденов най-накрая е настъпил краят на “Ерата Цветанов” и сега той щял да си плати за делата. По думите му ексвицепремиерът е изпитвал толкова силна ревност към всички, които се опитат да се сближат с Бойко Борисов, че поради тази причина е ненавиждал най-много него, тъй като бе близък с лидера на ГЕРБ. miroslavТвърди, че скандалният запис на разговора им с Борисови Николай Кокинов е направен с апаратура на МВР и именно Цветан Цветанов е разпоредил за него. Силовият министър е искал всичко да минава през него и той лично да го предаде на бате Бойко, но Мирослав Найденов винаги се е изправял срещу тези неписани правила, затова е толкова мразен от Цветанов.

Дори се е стигало до там бившият вътрешен министър да “наднича” в чаршафите на другите министри, за да може да ги държи с компромати в ръцете си, твърди Найденов за изданието.

Ексминистърът на земеделието смята да се бори докрай, за да излезе истината наяве, тъй като не възнамерява да заминава със семейството си, за да живеят в чужбина.

Източник:razkritia.com