Редакторска плесница

 

Най-мащабното шоу на България се оказа най-мащабната измама в телевизията у нас, научи извънредно HotArena.net.

 

Оказва се, че Кирил Ефремов не е истинската Къртица, а е подменен в последния момент от продуцентите на риалити предаването. Истинският предател винаги е бил Деян Донков. Но затова дори самият той не е подозирал!

 

Както преди няколко седмици съобщихме, Къртица в Базата нямаше. „Агентът“ не е бил избран умишлено от продукцията, за да няма риск от преждевременното му разкриване и провал на шоуто.

kiril

Жокерите

 

Главният редактор умишлено е подавал двусмислени жокери, които могат да водят не към един, а към няколко участника. Първоначалната идея е била Деян Донков да е Къртица и да го уведомят към края на шоуто. Затова и повечето жокери логично водят към него.

 

Например с „джагата” редакторът Ники Николов искал да предизвика асоциации с „Джаро”, което пък да доведе до „Под прикритие” и да насочи подозренията към Киро, който участва в сериала. Но във филма основна роля има и Деян Донков. Има още много жокери, които повече подсказват, че гаджето на Радина Кърджилова е предателят, а не Киро. Например думите пясък, пъзел и хамелеон водят до филмите „Стъпки в пясъка”, „Пъзел” и „Цветът на хамелеона”, в които той участва, писа „Всеки ден“.

 

И най-важното нещо – Деян Донков играе къртицата във филма „Под прикритие“, а именно това също бе споменато в жокерите.

 

Кирил Ефремов през цялото време е бил резерва, в случай че нещо се обърка. Покрай скандалите с Радина и пиянските истории на Донков, той става лабилен и накрая на извънредните елиминации отпада.

 

Така продуцентите мигновено подменят предателя и преминават към План Б. Нищо чудно, че на излъченото видео по време на финала, когато Ники Николов съобщава на Кирил, че е избран за Къртица, няма изписана дата.

Източник:hotarena.net