„В България 10 000 българки предлагат сексуслуги по интернет“, пише македонското издание „Вечер“. Най-често проституират девойки и жени на възраст между 18 и 36 години. Но има и случаи, при които и 16-годишни момичета предлагат секс услуги.

Освен това в онлайн каталозите може да се открият и жени на възраст над 50 години, е написано в статията. В тези сайтове покрай българките, можело да се открият и по-екзотични варианти като гъркини, рускини, дори африканки. Имало и 8 бразилки, които работели на територията на София на цена от 80 евро на час. File photo of prostitutes talking to customers on Flaminio road in Rome

В един от по-големите сайтове от такъв вид има публикувани точно 7.283 обяви на жени, които предлагат платен секс. В повечето от обявите дамите публикуват и разголени фотографии, на които ясно се виждат интимните им части. А самите предложения, отбелязва „Вечер“, са „написани с ужасни правописни грешки“. В обявите се уточнява дали приемат на свой терен или в хотел. Обикновено тарифите вървели между 50 и 100 лева, но за да бъдете със „силиконка“ ще платите повече от 200 лева, цитира неназовани „български медии“ македонският ежедневник. Според него в един от големите платени сайтове имало 7 283 обяви на жени, които предлагат секс.

Източник:24chasa.bg